Samen zorgen we voor een propere planeet

Kostbare grondstoffen raken uitgeput en de CO2-uitstoot moet dringend naar omlaag. Duurzaam ondernemen en bijdragen aan de circulaire economie is een must geworden voor iedereen. Gelukkig kan dat makkelijk en in alle comfort. Laat je kabelafval door ons ophalen en wij doen al de rest.

Kiezen voor de korte keten

We willen zeker zijn dat elke stap in de kabelafvalverwerking correct en milieubewust verloopt. Daarom doen we alles zelf, zonder tussenpersonen. Onze machines verbruiken bijvoorbeeld geen water en we zorgen dat kunststof en koper kunnen hergebruikt worden. En onze prijs, die is al even proper. Korte keten, da’s nog lang kunnen genieten van een propere planeet.

Duurzaam ondernemen is onze troef

Bij alles wat we doen, willen we een positieve impact hebben op onze medewerkers, op onze klanten, op het milieu en op de samenleving. Dat is waar ons familiebedrijf voor staat. We werken eerlijk en proper op alle vlakken, met respect voor mensen, voor de wetgeving en voor de planeet. Hierdoor ben je 100% zeker dat je oude kabel kwalitatief en duurzaam wordt gerecycleerd.

We nemen verplichtingen van je over

Klimaatdoelstellingen, vergunningen, strenge milieuwetgeving, de OVAM, … het is veel om je als ondernemer mee bezig te houden. Door met ons samen te werken, ben je alvast in orde voor de recyclage van je kabelafval. Eén telefoontje of mail volstaat en je hoeft er niet meer naar om te kijken. Puur gemak.

Zoek je een eenvoudige oplossing voor je kabelafval tegen een correcte prijs? Of wil je puur koper van een betrouwbare partner aankopen?
Eén telefoontje of mail volstaat en je wordt meteen geholpen.