Koperkabel recycleren is onze specialiteit

Kopuur in Tielt wordt al voor de 3de generatie op rij geleid door specialisten. We laten ons niet afleiden door andere activiteiten, maar focussen enkel op kabelrecyclage. En dat doen we zo goed mogelijk.

 

Daarom optimaliseren we voortdurend ons recyclageproces. We maken het beter, zuiverder en milieuvriendelijker. Verder bieden we containerservice aan en doen we aan schaalvergroting. Een nieuw magazijn en twee aanvullende verwerkingslijnen zijn daar een schitterend voorbeeld van.

 

We doen het allemaal om zoveel mogelijk afval te kunnen omzetten in nieuwe grondstoffen. Want samen met onze klanten willen we van de planeet een properdere plek maken.

Van generatie op generatie, voor de nieuwe generatie

Al meer dan 40 jaar is ons bedrijf in familiehanden. Tot we op een dag besloten een nieuw bestuurslid aan boord te nemen: moeder aarde. Die bepaalt voortaan mee onze strategie.

 

We doen ook goed voor haar. Want wat goed is voor haar, is goed voor iedereen. En voor alle generaties na ons.

 

Wie klimaatverandering wil, moet zelf durven veranderen. En dat doen we, tot en met onze raad van bestuur.

2023

AZ Kabel wordt Kopuur

2021

Familiale overdracht AZ Kabel BV

2020

Verandering BVBA naar BV

2012

Aankoop nieuwbouw machinepark

2000

Aankoop verdubbeling grond

1998

Stop verwerking transformatoren

1996

Oprichting AZ Kabel bvba

1988

Aankoop eerste verwerkingslijn kabel

1986

Aankoop verdubbeling grond

1982

Aankoop magazijn Bevrijdingslaan 11, Tielt

1981

Oprichting eenmanszaak: "Recyclage Geert Debacker"
Start verwerking transformatoren

Eerlijke prijs

We houden niet van nattevingerwerk, maar berekenen de prijs van je kabelafval mathematisch. Dat gebeurt heel exact na het wegen van het gesorteerde koper.

Kwaliteit

Als familiebedrijf gaan we enkel voor de beste kwaliteit in recyclage, service, project flow en puur koper.

Betrouwbaar

We zijn echte specialisten en houden van transparante prijzen. We bekomen het puurste koper, dankzij professionalisme, expertise en de strengste recyclage.

Snelheid

Snel reageren, is ons streefdoel. Van vragen beantwoorden, het plaatsen en ophalen van containers tot snel betalen.

Ontzorgen

Eén telefoontje of mail volstaat en wij regelen al de rest. Of je nu een permanente, tijdelijke of eenmalige oplossing voor je kabelafval zoekt.

Alles conform OVAM

We voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, maar zijn nog strenger voor onszelf. Hierdoor ben je zeker dat alles in orde is als je met ons samenwerkt.

Wat ooit begon als een verwerker van schrootafval, is uitgegroeid tot een voortrekker van de circulaire economie, met de ambitie om marktleider te worden in kabelrecyclage

Van eenmanszaak tot multinational

Of je nu een klein of groot bedrijf bent, dankzij onze containerservice is het makkelijk om je kabelafval te verzamelen en laten recycleren. Ben je particulier? Lever dan je kabelafval in op onze koer. Zo helpen we iedereen om z’n kabeltje bij te dragen aan een propere planeet.

Thuis in kabelafvalrecyclage,
thuis bij Kopuur

We maken niet alleen onze klanten en moeder aarde graag gelukkig, maar ook elkaar. Bij Kopuur leeft een (h)echt familiegevoel. Iedereen voelt zich op z’n gemak in ons bedrijf: medewerkers én klanten. Ligt het aan onze no nonsense mentaliteit, aan ons persoonlijk contact of aan onze warme aanpak? Je mag het ons altijd vertellen.

Zoek je een eenvoudige oplossing voor je kabelafval tegen een correcte prijs? Of wil je puur koper van een betrouwbare partner aankopen?
Eén telefoontje of mail volstaat en je wordt meteen geholpen.