Specialist
in het recycleren
van kabelafval

Ophalen kabelafval

We maken het onze klanten graag makkelijk. Daarom leveren we een container in functie van de beschikbare ruimte en de hoeveelheid afval. Wanneer die vol is, halen we hem na afspraak terug op. We plaatsen ook meteen een nieuwe. Onze vrachtwagen is uitgerust met een geijkte weegbrug, waardoor we ter plaatse wegen. De weegbon dient als bewijs. Eenvoudig én transparant.

Sorteren en recycling

We sorteren kabelafval eerst handmatig en nadien machinaal. Een dubbele controle die zorgt voor betere recyclage en een juistere prijs. Want we halen echt alle onzuiverheden, kunststof en koper uit je kabels. We laten niks verloren gaan en garanderen puur koper na recyclage.

Proper koper, nieuwe grondstof

We berekenen de prijs van het aangeleverde koper pas na het sorteren. Dat doen we met een wiskundige formule, gebaseerd op de internationale markten. Geen nattevingerwerk, maar exact juist. Wie kabelafval aanlevert, kan rekenen op een snelle betaling. En wie koper aankoopt, is zeker van een zeer zuivere grondstof.

Zoek je een eenvoudige oplossing voor je kabelafval tegen een correcte prijs? Of wil je puur koper van een betrouwbare partner aankopen?
Eén telefoontje of mail volstaat en je wordt meteen geholpen.