Home » Een nieuwe naam, een nieuw begin: AZ Kabel wordt Kopuur!

Een nieuwe naam, een nieuw begin: AZ Kabel wordt Kopuur!

Een nieuwe naam, een nieuw begin: AZ Kabel wordt Kopuur!

We zijn verheugd om met jullie een opwindende mijlpaal in onze reis te delen. Na zorgvuldige overweging en reflectie hebben we besloten om onze naam te veranderen van AZ Kabel naar Kopuur.

Waarom Kopuur?

Al jarenlang zijn wij eindverwerker van kabel- en koperafval. We specialiseren ons in het recycleren naar puur koper. De naam Kopuur is dan ook een samenvoeging van puur koper. Samengevoegd weerspiegelt kopuur de waarde die wij hechten aan ons recyclageproces om dit zo zuiver en proper mogelijk te doen.

Wat betekent dit voor jullie?

Voor onze gewaardeerde klanten en partners verandert er eigenlijk niet veel. We blijven dezelfde toegewijde mensen die hoogwaardige service en verwerking bieden voor kabel- en koperafval. Onze missie, visie en waarden blijven onveranderd. Wat wel verandert zijn onze mailadressen en openingsuren

 

E-Mailadressen

Vanaf heden werken we met nieuwe mailadressen. De oude mailadressen zullen doorgestuurd worden zodat er niets verloren gaat, maar u past deze wel best aan in uw contacten en mailprogramma

Openingsuren

Wij passen ook onze openingsuren aan op vrijdag om beter aan de behoeften van ons personeel tegemoet te komen. Vanaf 01/04/2024 zijn onze nieuwe openingsuren als volgt:

    • ma – do: 8u30 – 17u30
    • vrij: 8u30 – 12u00

Dankbaarheid en Toekomstperspectief

We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze oprechte dankbaarheid uit te spreken voor de steun die we door de jaren heen hebben ontvangen. Het vertrouwen dat u in AZ Kabel hebt gesteld, heeft ons geholpen te groeien en te gedijen. We kijken ernaar uit om dit succesverhaal voort te zetten onder de naam Kopuur.

 

Samen met u kijken we uit naar een spannende toekomst vol mogelijkheden en groei. Dank u voor uw voortdurende steun en partnerschap.

Zoek je een eenvoudige oplossing voor je kabelafval tegen een correcte prijs? Of wil je puur koper van een betrouwbare partner aankopen?
Eén telefoontje of mail volstaat en je wordt meteen geholpen.